Autoschade in omgeving Opheusden, Bennekom en Renkum

Krassen of deuken? Autoschadebedrijf De Nude lost het op!

Bent u op zoek naar vakkundig herstel van autoschade nabij Opheusden, Bennekom of Renkum? Dan is Autoschadebedrijf De Nude in Wageningen het vertrouwde adres waar uw auto altijd vlot hersteld wordt. Wij weten precies hoe we uw auto weer helemaal in topvorm krijgen. Onze garage is een echt familiebedrijf dat bovendien al meer dan 50 jaar bestaat. In de loop der jaren hebben we ons vooral toegelegd op schadeherstel. Hebt u een ongelukje gehad met uw auto en zit u nu met de gevolgen opgescheept? Hoe klein of groot de schade ook is, wij maken uw auto weer heel snel voor u in orde.

Schadeherstel in de buurt van Opheusden

Onze monteurs houden hun vakkennis altijd op peil en werken met de nieuwste apparatuur en gereedschappen. We herstellen niet alleen de autoschade, maar assisteren u ook bij het invullen van het schadeformulier en de afhandeling met de verzekering. Wij spuiten uw auto in onze eigen spuitcabine en beschikken over moderne lasapparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitlijnen van banden en het vervangen van autoruiten. Ons autoschadebedrijf is aangesloten bij FOCWA-Eurogarant, dus u krijgt 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Garagebedrijf voor Bennekom, Renkum en omgeving

Hebt u een klein deukje van ongeveer 3 centimeter zonder lakbeschadiging? Dit kunnen we meestal herstellen zonder spuiten. Vanaf € 50,- (inclusief btw) werken we een dergelijke beschadiging al weg. Ook die ontsierende krassen zijn echt niet tegen onze vakkundige behandelingen bestand. Staat uw beschadigde auto in Opheusden, Bennekom of Renkum? Geen probleem, want wij halen uw voertuig op en nemen zelfs een gratis vervangende auto voor u mee. Zo blijft u mobiel, terwijl wij de autoschade herstellen. Uw auto bij ons afleveren is natuurlijk ook altijd mogelijk. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0317 - 41 25 41.

foto werkplaats Autoschade De Nude
denude57
denude34